ОФЕРТИ
Съдове за събиране на отпадъци
Пластмасови касети
Агро бокс касети
Индустриални бокс касети
Safetyplast
Складова база КарловоSafetyplast

Рискът от падане от високо, свързан с извършване на дейности на голяма височина, е основната причина за смъртните злополуки, в областта на строителството.

С цел да се гарантират подходящи условия за безопасна работа на строителните обекти, Safety Plast е разработила система за временна защита, наречена Предпазен парапет срещу падане (Antifall Railing).

Авариите по време на работа представляват сериозен проблем, който включва всички категории работници.

SAFETY PLAST са уверени, че всички нововъведения, представени тук, ще привлекат интереса на всички оператори в този сектор, и по-специално тези, които са най-чувствителни към проблема за безопасността на строителните обекти.

Описание на продукта

Здрав, лек и гъвкав парапет, който може да се адаптира към най-различни типологии за защита на строителни обекти от клас A (реф. UNI EN 13374).

Независима от каквато и да е повърхност и конфигуриране на обекта, който трябва да бъде обезопасен, тази система може да бъде напълно адаптирана към всяка типология на място, предлага лесно полагане и удобна поддръжка.

Различните анкерни компоненти (за външни корнизи, горни корнизи, вътрешни корнизи, фасадни или на кота етаж) и адаптивността на системата SAFETY PLAST позволяват защита срещу падане в различни строителни обекти.

Дизайнът и цветовете на SAFETY PLAST също имат своята роля по отношение на безопасността, производителността и естетичното подобряване на обекта.

Възможността за персонализиране на системата с логото на компанията, която я използва (по желание), ще Ви помогне да утвърдите своя имидж и да постигнете лесна идентификация на собственика.

Основни характеристики

  • Структура на парапета: PEHD
  • Външен размер: 2040 x 1100 mm
  • Стълбове в PEHD с изпускателен клапан
  • Съединени тръби от поцинкована стомана с вътр.Ф.33 mm
  • Тегло на преградата: 10,5 kg
  • Тегло на цялата система с два стълба 13,2 kg


За повече информация посетете страницата:
http://www.europlast.at/neu/?s=produkte&u=safetyplast


За информация и консултации се обърнете към:

ГРАДИНСКА ТЕХНИКА ЕООД
Складова база гр.Карлово
Карлово 4300
Индустриална зона
Тел./Факс: 0335/94 084

Г-жа Петя Стоянова
Търговски представител
Мобилен: 0882 520 739
Е-mail: karlovo@gradinska-bg.com


© 1991-2024 ГРАДИНСКА ТЕХНИКА ЕООД